Of het nu gaat om een particulier- of bedrijfsadvies, elk project pak ik op dezelfde wijze aan. Afhankelijk van uw behoeften kiezen we welke elementen in het advies worden meegenomen. Kortom, een interieur op maat.

Na uw keuze voor één van de opties verloopt het contact als volgt:

Stap 1

Oriënterend gesprek

Het oriënterend gesprek is kosteloos* en vrijblijvend en duurt ongeveer 30-45 minuten. In dit gesprek maken we kennis met elkaar en vertel ik u meer over mijn werkwijze.

Ik vraag naar uw leefgewoonten en wensen voor de betreffende ruimtes. Ik bekijk uw woning om een beeld te krijgen van de mogelijkheden. De ruimtes en de meubels meet ik eventueel op.

Na dit bezoek ontvangt u een offerte van mij. Als ik deze van u retour ontvang is de opdracht definitief en ga ik voor u aan de slag.

Stap 2

Kleurenplan

Met het ’kleuradvies’ kom ik bij u langs. Aan de hand van kleurwaaiers en stalen kijken we samen naar nieuwe kleuren en ideeën die bij uw woon- en/of bedrijfswensen passen. In het kleuradvies wordt rekening gehouden met de aanwezige meubelen, raambekleding, vloer en overige spullen.

Ik maak een uitgewerkt kleurenplan dat bestaat uit een plattegrond én een advies voor de betreffende ruimte(s). In het advies zit een plattegrond met markeringen die corresponderen met de wanden, houtwerk en kleuren van de woning. In een duidelijk overzicht worden de kleuren benoemd waarmee de schilder direct aan de slag kan.

Stap 3

Voorstel indeling, style en kleur

U ontvangt van mij een voorstel voor de indeling en verlichting van de in te richten ruimtes, inclusief een kleurenkaart en een materialenplan. U ontvangt eventueel een aanschafadvies voor meubels en accessoires.

Afhankelijk van uw wensen en de in te richten ruimtes kom ik desgewenst nogmaals langs om het voorstel toe te lichten.

Stap 4

Restylen en styleren

Indien meegenomen in de offerte en na aanschaf van de voorgestelde meubels kom ik bij u langs om uw woning of bedrijfsruimtes te styleren.

Naar wens kan ik voor u meubels en accessoires bestellen of u voorzien van een boodschappenlijst. Deze optie is terug te vinden in de offerte.